08. 09. 2010, 01:15:50 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 ... 4 5 [6]
  Tisk  
Autor Téma: Blablabla  (Přečteno 3887 krát)
drak
Full Member

« Odpověď #125 kdy: 13. 02. 2010, 18:26:09 »

http://www.srovnanicen.cz/q/Hellgate:%20Tokyo/?min=955 - je to nějak na moc místech, to je nějaká blbost.

to Ophelie : no jasně, singlu jsem už přejeden a nic mě pořádně nebaví - mám nějakou herní krizi a nevím co s tím. Stonehenge bylo super , v divočině to byla ta správná řežba, akorát to v tý divočině děsně cukalo i na super stroji . V každém případě, to bylo to správný pro mě , to mě bavilo. Z her co bych si dal - Starcraft 2 - hmm tak snad už bude beta, diablo 3 - škoda mluvit, poslední command and conquer -no já to koupím, pro mě je to povinnost - no a nějak mi ty nápady došly. Hledám na netu, co by mě bavilo, ale zatím nic - koukám, že Augitus jede Metin 2, jenže na tom leží u nás mladej a naše linka, dokud nepostavíme dům bude stejně nedostatečná .
Zaznamenáno

gigabite
Newbie
*

« Odpověď #126 kdy: 16. 02. 2010, 20:16:35 »

nechysta se nahodou nejaky patch nebo modifikace ktera by pridala podporu hry po LAN? nebo nejaky jiny funkcni multiplayer?
Zaznamenáno
ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #127 kdy: 17. 02. 2010, 13:49:43 »

Ne. Ale bude Hellgate: Tokyo, ve které se soutředili více na MP než na SP a navíc budou vycházet další datadisky s jinými názvy měst.
Zaznamenáno

xfire: ophelierlz

Mail -> ophelierlz@seznam.cz
kaharin
Sr. Member

« Odpověď #128 kdy: 20. 02. 2010, 09:54:08 »

Hellgate : Praha  Škleb
Zaznamenáno

Guadrianka Lyra_Darius  lvl 50 rank 22  server Syndonai
drak
Full Member

« Odpověď #129 kdy: 20. 02. 2010, 13:24:20 »

Ty jo to by nemuselo bejt špatný - taky máme to metro už dost velký, velký potvoráky potkávat na známých místech, to by šlo, ještě to musí někdo udělat Úsměv .
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #130 kdy: 02. 03. 2010, 21:17:02 »

Docela mě Diablo 2 na AHG zkrátil čas čekání na S2. Ted' si už jenom počkám na HG:Tokyo a doufám, že to nějak nesprasí a že to půjde po MP.
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #131 kdy: 03. 03. 2010, 06:52:55 »

Včera jsem si cvičně dal chvilku s Hellgate a fakt už aby to šlo zase po multi - dost mi to chybí, pro mě ta hra je prostě super. Jinak čekám na Starcraft 2 a dost se mi zalíbilo demo na Supreme Commander 2 - jednička mě nevzala, ale tady ty dvě mise jdou celkem paráda - dobře se to hýbe, solidně to vypadá a bezva hraje - dost o tom přemýšlím.
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #132 kdy: 05. 03. 2010, 19:21:35 »

Za 25 dní má prý vyjít Hellgate: Tokyo, tak se uvidí Šok
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #133 kdy: 05. 03. 2010, 22:42:26 »

To jako vážně jo ? No to jdu po tom mrknout - nemám žádné info.
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #134 kdy: 06. 03. 2010, 03:38:45 »

Ale nevím jestli to platí -> http://www.vgreleases.com/PC/ReleaseDate-437499.aspx
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #135 kdy: 08. 04. 2010, 18:22:52 »

Hm posunuli to o 266 dní!!!!!!!!! Hrajete ještě Hellgate?  Vyplazuji jazyk
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #136 kdy: 09. 04. 2010, 12:49:20 »

Já jo sem tam , akorát nejdou minihry - tj. nic nevypadne při úspěšném dokončení - vím, že s tím měli problém, ale myslel jsem, že jsi házel ke stáhnutí už opravenou verzi modu - to  nic , mám to jenom na odreagování . No - to je přesně ono - letos nebude nic a kdoví, jetli vůbec někdy, nějak jim  už nevěřím a pěkně mě s...u, protože to se musí stát zrovna s touhle hrou, o jejichž potenciálu nepochybuji a která mě tolik bavila . Hraju všechno možný - Supreme commander 2 ( všichni nadávaj, že to je udělý pro masy a já " masa " jsem spokojený a kochám se na 26 " monitoru, jakej je při bitkách rachot, koupil jsem bejkárny po 200.- Kč - Space Siege ( já vím, že nic moc, ale za ty prachy to jednou dohraju), nějakej další datadisk k prvnímu Dawn of War - mám docela dost co hrát, ale s Hellgate bych hrál i multi . No nic - za 14 dnů mi začínaj stavět domek, tak budu mít jinou hračku Úsměv.
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #137 kdy: 11. 05. 2010, 20:27:57 »

http://www.hellgateaus.net/index.php?option=com_content&view=article&id=5:hellgate-resurrection-all-the-details&catid=1:hellgate-london

Tady máte link o novém Hellgate. Píše se, že znovu spuštění se bude konat už tento rok, ale není známo ve který den. Jinak nové Hellgate bude mít název Hellgate: Ressurection. V Koree se hraje zdarma, ale nevíme jak to bude u nás. Dále se tam píše o změně v příběhu a přidání datadisků. Chtěli také vytvořit nové skilly a zbraně, ale bohužel neudělali je. Jenom tam přidali nějaké nové unikátní zbraně a lokace. Dále bude pouze jedna obtížnost tzn. že nebude elite nebo normal. Ale asi největším zklamáním je zrušení HC obtížnosti Pláč (Korejci neumí hrát hardcore, lamy ...) Na druhou stranu zase můžete rovnou hrát nightmare obtížnost od lvlu jedna (samozřejmně, že mostra budou mít level podobný vám)

Jistě si všimnete, že tam jsou změny i v obtížnosti a hra bude těžší.

PS: momentálně mám obrovskou chut' zkusit si summonera s bandou elemntálů, ale bojím se singleplayeru, že mě to bude nudit Smích
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #138 kdy: 12. 05. 2010, 07:15:06 »

Summonera jsem zkoušel - docela mě bavil, mám někdě 35 lvl. myslím, no jo single se dá hrát - s tou vyšší obtížností  to je dost super a rachot , ale už to člověk začínal hrát mockrát - potřebujeme multi !!! Mně osobně hardcore nechybí - jsem taky lama:) , elite že nebude je škoda - mám radši, když je velký rachot . Hlavně ať to spustěj !!!
Zaznamenáno

neferty
Jr. Member
**

« Odpověď #139 kdy: 12. 05. 2010, 14:55:39 »

Hc podle mě v původní hře kvůli obrovskému množstvi bugů nemělo smysl ani hrát. Hc má být výzva a ne frustrace z toho že umřeš kvůli bugu ve hře...
Zaznamenáno

Anike - normal - lvl 43, marksman
Averinne - elite - lvl 50 h13, evoker, Coyottes_CZSK
Aloniera - elite - lvl 31, blademaster, Coyottes_CZSK
Anique - elite - lvl 8, marksman
drak
Full Member

« Odpověď #140 kdy: 12. 05. 2010, 16:31:20 »

Jojo - zkoušel jsem to jednou a chcíp jsem pádem serveru - ani jsem nestihl nic udělat a při dalším přihlášení už bylo hotovo - frustrace. Ale když se to některým lidem líbí mohli to tam nechat .
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #141 kdy: 12. 05. 2010, 20:56:20 »

Ale mně HC šlo. I když jednou mě fakt nasrala jedna smrt, když byl lag ... Se takhle procházím po "Srdci Pekla" a koukám, že velký vortexové se nehejbají nic ... a pak jenom vidím death Nevím co si myslet/Nerozhodný A zrovna ještě s takovou super postavou s kterou to šlo jako po másle, ale o tom je HC. Aspoň máte co hrát, protože když získáte lvl 50 a pár těch bodů, tak najednou nemáte co dělat. Mrknutí Ale nebudu vám lhát ... asi 15x mi umřela postava Škleb
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #142 kdy: 14. 05. 2010, 17:21:03 »

Hmm tak na tohle nemám nervy - stačilo mi to právě jednou a už to nebudu zkoušet Úsměv.
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #143 kdy: 22. 06. 2010, 17:44:22 »

Vzhledem k tomu, že můj wow server je už pár dní off, tak zase mám nainstalovaný HG:L  Škleb. Chci vyzkoušet toho summonera (mít hromadu elemetálů). Po netu tam jednou se mnou chodil takovýhle summoner a povím vám, to byl teda chaos. Ještě nainstalovat revival a je to.
Zaznamenáno

kaharin
Sr. Member

« Odpověď #144 kdy: 07. 08. 2010, 10:30:02 »

No jelikoz tu mame uz nejakej ten den STARCRAFT II Wings of Liberty tak na HGL momentalne nemam ani pomysleni, kampan je uzasna !
Zaznamenáno

Guadrianka Lyra_Darius  lvl 50 rank 22  server Syndonai
drak
Full Member

« Odpověď #145 kdy: 07. 08. 2010, 21:22:12 »

Souhlas - SC 2 je podle mě  skvělý, kampaň mě moc baví . Nějaký čas HL hrát tedy nebudu, ale určo se k němu zase vrátím. A třeba se dočkáme toho vysněného mulťáku.
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 4 5 [6]
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
SMF Theme © Gaia
Validní XHTML 1.0! Validní CSS!