09. 09. 2010, 22:41:55 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Evoker - Elite - Eletrika By Ophelie Windsdorf  (Přečteno 867 krát)
ophelierlz
Administrator
Full Member

« kdy: 19. 10. 2009, 08:19:32 »

Takže vítám vás v prvním českém guidu z revival modu.
Jinak jestli máte svoje guidy, tak je prosím udělejte anebo mi je pošlete.

Jinak Sue má na stránce guidy viz. -> http://hellgate.cz/pages/evoker.php

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

První koho udělám je Evoker specializovaný na eletriku a elitní mód (je těžší, ale znáte moje módy, že?)

Ukázku Annihilatora (tak jí přezdívám, protože to je fakt maso  Škleb)

Evoker Elite 57 -> http://www.dragones.czweb.org/hellgate/save/Evoker57.zip

Soubor rozbalte do složky:

U XP
-> (x):\Documents and Settings\(váš název)\Dokumenty\My Games\Hellgate\Save\Singleplayer\

U VIST
-> C:\users\(váš název)\Dokumenty\My Games\Hellgate\Save\Singleplayer\

PS: Bouře je nejsilnější kouzlo, dokud nemáte vytrénovanou Eletrickou Smršt'. Na elite se musíte hodně pohybovat, takže používat Bouřku a Posílení škod se vám někdy nevyplatí, protože rychle zabíjíte. (hodí se jen na Bosse a skupiny, ale jak si sami vyzkoušíte moji postavu, tak zjistíte, že než vykouzlíte bouřku, tak je po monstru.

POZNÁMKA: Fáze nebude fungovat, pokud si nedáte aspoň jednu relikvii + Spektrální poškození.

Zbraně
Používat jenom od lvl 5 fokusy. (minimálně s 2 dírami na relikvii). Nejlepší jsou prizmy (až 4 díry).

Rozšíření (relikvie)
Hledejte relikvie, které vám přidávají hodně poškození, jako například 10% eletrického poškození a podobně. Pokud se vám náhodou povede, že dostanete třeba 4x legendární relikvii na fázový útok (ne +poškození), tak to určitě vyzkoušejte. Sice to bude trošičku slabší než když do dír nacpete na zvýšení poškození, ale zase je to větší prča i když někdy se fáze třeba nepovede. Pro detaily viz. moje postava.

Věci na sebe
Hledejte věci co vám přidávají dost zbroje, štítů, + všechny dovednosti a +život na poskoka nebo zbroj.

Body od úkolů
Ty jsou nejlepší dát do síly kvůli zbroji, protože když vám usekají štít (na elite často), tak potřebujete ještě vydržet pár ran.

Body
PŘESNOST SI NEDÁVEJTE VŮBEC. Nepotřebujete. Jinak hodně odolnost a vůle.

Taktika
Když vám usekají štít, tak použijte skill Mystický štít.
Když nemáte manu, tak použijte skill Vysátí moci.
Když máte málo života, tak použijte skill Vysátí života.
Na jednotlivce můžete používat Jedového ducha, Spektrální šlehnutí, Bleskové pole, Bouři, Eletrickou smršt'.
Na skupiny můžete používat Bleskové pole, Bouři, Eletrickou smršt'.
Schovávejte se za svého poskoka. Kdykoliv vám ho zabijou, tak ho hned vyvolejte.
Na zkrácení cest nebo rychlého ústupu používejte Přebliknutí.
Výhody
Tento guid je určen na rychlé zabíjení, přežívání a léčení z monster. (takže vůbec nepotřebujete pozdeji lékarničky na léčení nebo manu)
Je dobrý na skupiny i jednotlivce.

Nevýhody
Musíte umět používat hodně tlačítek. Tzv. používáte aspoň 6 skillů!
Když vám usekají štít, tak to stojí za hovno.
Bouře střílí někdy přes zdi, ale nic jim nedělá.
Opravdové annihilování začína od skillu Eletrická smršt', takže lvl 30.

Začínáme -> Do lvl 5.

Takže ze začátku si vybereme jméno (... to byl vtip  Škleb)

Zde máte skilly o který budu mluvit ->
->

Na začátku nemáte nic moc a kouzlo, které máte na začátku Spektrální Výboj, je poněkud' nepřesné a slabé a tak vám doporučuju než dostanete lvl, používat střelné zbraně. Ku příkladu 2 výbušné pistole (střílí ohnivé šipky, které vybuchují) se hodí na začátek, ale nejlepší by bylo kdyby jste měli štěstí a získali nějaký fokus s lepším kouzlem. Než se dostanete k Sulgothovi, tak si udělejte lvl 5.

Body
Body dávejte do odolnosti, protože na začátku vás monstra mohou v klidu zabít.

Skilly
LVL 2 -> 1 skill do spektrálního výboje.
LVL 3 -> 1 skill do spektrálního výboje.
LVL 4 -> Skill si uschováme.

Pokračujeme-> lvl 5 - 10

Nastal lvl 5. Dáme si Jedového ducha a Dvojí ohnisko. Koupíme si dost lékarniček na manu, protože Jedový duch na začátku dost sežere a můžeme dál pokračovat. Hledejte věci, které dávají zbroj a manu. Nejhorší to bude v Britském muzeu! Musíte si hlavně celé muzeum vyčistit, protože budete furt ustupovat před císařem. Nejlepší je ho bugnout. Jdete na schody a pak z výšky zkočíte dolů a on zůstane na schodech zaseklý.

Body
Všechny body do vůle.

Skilly
LVL 5 -> 1 skill do Jedového ducha a 1 skill do Dvojího ohniska.
LVL 6 -> 1 skill do Vysátí moci
LVL 7 -> 1 skill do Vysátí moci
LVL 8 -> Skill si uschováme.
LVL 9 -> Skill si uschováme.

TADÁ -> 10 - 15

Nyní máme lvl 10 a konečně to začně být o něco zábavnější, protože na lvl 10 si dáme spektrální šlehnutí a v celku to hře začíná být lehčí. Jedového ducha už nepoužíváme, protože spektrální šlehnutí je rychlejší a přesnější. Až se dostanete do Mysli čísla 314, tak si tam udělejte lvl 15, kvůli skillu žhavý uhlík.

Body
Všechny body do vůle, ale jeden lvl do odolnosti.

Skilly
LVL 10 -> 1 skill do Mystický štítu, Spektrálního šlehnutí a Bleskového pole.
LVL 11 -> 1 skill do Bleskového pole
LVL 12 -> 1 skill do Vysátí moci
LVL 13 -> 1 skill do Bleskového pole
LVL 14 -> Skill si uschováme.

A jedem dál -> 15 - 20
Takže jsme si udělali lvl 15 v Mysli čísla 314. Nyní konečně můžete se schovávat za vašeho poskoka, Žhavý uhlík. Neuškodí, když si najdete věci, které mu přidají život nebo zbroj. Ted' už nemáte žádný problém s útokem na jednotlivce nebo skupiny. Až se dostanete k bossovi Červec (velký červ s neskutečným poškozením), tak ho hezky z dálky zlikvidujte Bleskovým polem. Kouli házejte podle balistické křivky a nejlepé ještě s výskokem. Tím dosáhnete, že koule doletí do obrovské vzdálenosti.

Body
Podle potřeby do vůle nebo odolnosti.

Skilly
LVL 15 -> 1 skill do Žhavého uhlíka a Vysátí života.
LVL 16 -> 1 skill do Vysátí moci nebo Dvojí ohnisko.
LVL 17 -> 1 skill do Vysátí moci nebo Dvojí ohnisko.
LVL 18 -> 1 skill do Vysátí moci nebo Dvojí ohnisko.
LVL 19 -> Skill si uschováme.

Začíná maso -> 20 - 25
Konečně máte Bouři! Nyní sami uvidíte jak monstra budou padat, když se přiblíží k bouřce.

Body
Podle potřeby do vůle nebo odolnosti.

Skilly
LVL 20 -> 1 skill do Bouře a Přebliknutí.
LVL 21 -> 1 skill do Bouře.
LVL 22 -> 1 skill do Bouře.
LVL 23 -> 1 skill do Vysátí moci nebo Dvojí ohnisko.
LVL 24 -> 1 skill do Bouře.

Pokračujeme v masu -> 25 - 30
Sami už vydíte, že každým bodem do bouře, je to poznat. Nyní vašeho poskoka už můžou častěji zabíjet a tak si najděte věc co mu přidá život. Zkuste se kouknout k obchodníkovi jestli náhodou nemá fokus se skillem Eletrickou smrští. Já to tak dělám, že na lvl 25 se dá sehnat tento fokus a je to 100% silnější než jakýkoliv váš udělaný fokus. Jen si to zkuste.

Body
Podle potřeby potřeby.

Skilly
LVL 25 -> 1 skill do Bouře nebo Vysátí moci nebo Dvojí ohnisko
LVL 26 -> 1 skill do Bouře nebo Vysátí moci nebo Dvojí ohnisko
LVL 27 -> 1 skill do Bouře nebo Vysátí moci nebo Dvojí ohnisko
LVL 28 -> 1 skill do Bouře nebo Vysátí moci nebo Dvojí ohnisko
LVL 29 -> Skill si uschováte.

ANNIHILACE -> 25 - 30
Konečně máme kouzlo Eletrická smršt'. Používejte prizmy se 4 dírami a dávejte do nich relikvie s přidáním poškození nebo s velkou šancí fázy.
POZNÁMKA: Fáze nebude fungovat, pokud si nedáte aspoň jednu relikvii + Spektrální poškození.

Body
Podle potřeby potřeby.

Skilly
LVL 30 -> 1 skill do Eletrické smršti a Bouře.

End -> 30 - *
Dejte skilly, tak aby jste nakonci měli:
7 skillů v Vysátí moci.
7 skillů v Dvojí ohnisko
10 skillů v Bouři
10 skillů v Eletrické smršti.

Zbytek je na vás.

Ophelie Windsdorf doufá, že se vám tento Guid líbil a že byl užitečný.

Guild byl vytvořen od Ophelii Windsdorf.
« Poslední změna: 19. 10. 2009, 08:22:29 od ophelierlz » Zaznamenáno

xfire: ophelierlz

Mail -> ophelierlz@seznam.cz
drak
Full Member

« Odpověď #1 kdy: 19. 10. 2009, 11:56:20 »

Nechci nikterak rýpat do buildu Úsměv  - určo bude fajn - osobně jedu také bleskovou větev, ale také soustředění škody ( max. ), elektrická smršť - tak nevím, když ještě běžel multi, říkali mi, že je buglá, a že nemá cenu dávat více jak 1 bod - pokud to není pravda, potom určitě dávat hodně , osobně přibírám větší level bleskového pole ( tak 6 - 8 ) , bouře max , pomocník 1 bod  ( embera já rád a většinou stihne na sebe přivábit potvoráky, než zhyne ) , venom armor - aspoň lvl.7 , mystic shield - no líbí se mi, ale nezbývalo mi moc bodů - takže určitě něco ano, dual focus - osobně mi stačilo 3 - 4 body .
Mám jinou taktiku - naběhnout s venom armorem, soustředění škody + bouře , pokud je ještě čas, tak přihodit bleskové pole nebo další bouři a poté teprve rychlý pohy - tedy couvat a pražit do nich el. smršť.
No je teda fakt, že jsem tu moji nynější lvl. 39 holku netestoval s tou úpravou od ophelie - je možné ( no spíš jisté ), že bude větší veselo., na mulťáku ale fungovala dobře .
Co se týče bodů a jejich použití - tady není co vytknout - trochu síly, zbytek vůle a odolnost.
( doufám, že jsem nepopletl názvy - hraju angl. verzi a nějak se mi to matlá dohromady - na novém modu na konci října přeinstaluju na českou )
« Poslední změna: 19. 10. 2009, 11:58:42 od drak » Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #2 kdy: 19. 10. 2009, 20:21:28 »

Jestli chceš, tak můžeš taky vytvořit Guid. Ta Eletrická smršt' funguje.

Dvojí ohnisko je potřeba, protože když si uděláš fakt pořádnou prizmu, tak ti to vezme sakra velkou vůli. 

Když umíš dobře běhat, tak ani tak moc zbroje nepotřebuješ, protože než ti usekají Štít, tak se zase regeneruje Mystický štít. Ale je to prostě o taktice. Když si třeba vyzkoušíš tu moji postavu, tak uvidíš, že zbytek už ani nepotřeboješ (úplně stačí eletrická smršt') a než vykouzlíš bouřku, tak jsou mrtvý.

Jak říkám, udělej svůj Guid. Chceme přeci, aby to tady trochu ožilo, že?
Zaznamenáno

xfire: ophelierlz

Mail -> ophelierlz@seznam.cz
drak
Full Member

« Odpověď #3 kdy: 20. 10. 2009, 12:20:05 »

OK - určo vyzkouším, ale rozjedu si novou evokerku - mám koneckonců plno postav na vyzkoušení . Na sestavení buildu si musím najít čas , který moc nemám ( ani na to hraní ) , ale určo se posnažím.
Zaznamenáno

Alrin
Newbie
*

« Odpověď #4 kdy: 20. 10. 2009, 14:34:48 »

Takhle nějak si představuju guid. Výborná práce.
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #5 kdy: 28. 12. 2009, 16:52:11 »

Tak jelikož jsem koupil hru Divinity 2 a Securom se rozhodlo, že mě to nenechá zahrát , jedu evokerku ( jasně, že zase babu Úsměv) v tomto stylu - pravda trochu upravenou a zatím lvl. 21 a je to velice dobře hratelné - ty změny jsou hlavně v tom, že jsem některé skill body ušetřil ( nic do toho spectral. výboje, nic do spectral. šlehnutí ( to mám na zbrani) , sání many je naprosto super ( už lvl. 6 ) budu dávat max. do blesk. pole, bouře a smršti, sání života zatím nevím, protože mám už zbraň s + 3 tohoto skilu, takže možná déle něco málo. Velice dobře hratelné je to ! ( samo mod elite, nic jiného nejedu )
Zaznamenáno

Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
SMF Theme © Gaia
Validní XHTML 1.0! Validní CSS!