09. 09. 2010, 22:38:28 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 2 3 [4]
  Tisk  
Autor Téma: Hellgate Revival  (Přečteno 4558 krát)
stastny
Jr. Member
**

« Odpověď #75 kdy: 13. 10. 2009, 19:40:10 »

Naspat pri HGL ten mod je ok, ale online je online. Napriek tomu nechavam na HDD.
« Poslední změna: 13. 10. 2009, 21:12:50 od stastny » Zaznamenáno

Evoker - Ziletka - LVL 50 (Elite) US Shulgoth Rank 23
Evoler - Stastny - LVL 50 (Normnal) EU syndonai
Enginier - HighHopes - LVL 10 HC (Elite) US Shulgoth
kaharin
Sr. Member

« Odpověď #76 kdy: 13. 10. 2009, 23:46:08 »

Nemohl by prosimnekdo sepsat nejaky strucny a pekny navod, jak to zprovoznit ? Taky bych si obcas zahral, stejska se mi po MP Smutek(( dementi z namca bych jim vsem nakopal do pr....
Diky.
Zaznamenáno

Guadrianka Lyra_Darius  lvl 50 rank 22  server Syndonai
ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #77 kdy: 14. 10. 2009, 10:08:00 »

Nemohl by prosimnekdo sepsat nejaky strucny a pekny navod, jak to zprovoznit ? Taky bych si obcas zahral, stejska se mi po MP Smutek(( dementi z namca bych jim vsem nakopal do pr....
Diky.

Ježiš, už po několikáte tady píšu návod ^^.

1)Instalace hry.
2)Nainstalování patche DL LAST PATCH SP
3)Zapnout hru a vytvořte si raději postavu a dejte hrát, pak to hned můžete vypnout.
4)Stáhnout revival patch ->  REVIVAL PATCH
5)Rozbalit do složky Hellgate
6)Otevřít složku Hellgate\hglzap-v0.1
7)Zapnout hglzap.cmd a po té hned hglzap.exe
8)Jestli jste dělali to co měli, tak když začnete hru (dáte postavu a hrát), tak se změní obrázek ->

8*)Pokud vám to ted' nebude fungovat, tak zajisté určitě děláte někde chybu, protože ostatním to jde.

A tady máte ještě modifikované verze revivalu na ještě zábavnější.
Soubor který stáhnete dole, nakopírujte do Hellgate/data_common/excel

1. Modifikovaný štěstí, obchodníci, řemeslníci a 50% elitní monstra (funguje pouze na elite). Poškození stejné jako elite.
-> 50% elite

2. Modifikovaný štěstí, obchodníci, řemeslníci a 25% elitní monstra (funguje pouze na elite). Poškození stejné jako elite.
-> 25% elite

3. Modifikovaný štěstí, obchodníci, řemeslníci a 50% elitní monstra (funguje pouze na elite). Poškození je nastavené jako na normal,
   takže můžete hrát na elite s obtížností normal. (musíte ale zatrhnout políčko elite)
-> Elite=normal + 50% elite

Lvl do 60 (až vydají nový patch, tak jenom do 55)

Před Po

Připravte se ale, že budete potřebovat více taktik a ne je jenom jednu hurá na tanky. Viz screenshot.

Pokud chcete editovat gameglobalst.txt.cooked, tak si stáhněte tento soubor HGLModdera rozbalteho.

Návod máte v spolu se zabaleným souborem, která kolonka k čemu slouží. Na cestu se vás na začátku zeptá, kde máte hellgate a když ne, tak dejte nahoře Options->HG:L director a vyhledejte mu to. Pak stačí dát Editors -> global.

Tady máte viz. editor.

Momentálně tam je nastavený, že si mohu nastavit kolik bude mít zbraň maximálního rozšíření.
« Poslední změna: 14. 10. 2009, 19:38:58 od ophelierlz » Zaznamenáno

xfire: ophelierlz

Mail -> ophelierlz@seznam.cz
drak
Full Member

« Odpověď #78 kdy: 14. 10. 2009, 11:32:35 »

Určitě zkuste ty monstra s 50 % elitních a vzácných - s modem elite to nemá vadu, tolik srandy jsem se siglem nezažil - skoro od začátku ( mimo úvodu a první mapy co jdete z Holbornu ) potkáváte ty monstra a padají věci = hned od začátku je relativně dost peněz = dá se koupit solidní vybavení + samo  toho dost vypadne - člověk by řekl, že tou obměnou u obchodníka je hra moc jednoduchá, na druhou stranu ale je od začátku podstatně hustěji a to vybavení se hodí . Prostě velká pochvala kolegovi výše !
« Poslední změna: 14. 10. 2009, 11:43:52 od drak » Zaznamenáno

kaharin
Sr. Member

« Odpověď #79 kdy: 14. 10. 2009, 13:21:42 »

Děkuji ti převelice , dobrý človíče !!
Jeden takovy drobny dotazek,kdyz jsem hral oficialni hru, rozjedu na ty instalaci tenhle mod ? Nejak mi to nejede ... Udelal jsem vse podle navodu ale nevim kde je chybka.
Pri patchovani mi to napsalo ze je nainstalovanej stejnej nebo novejsi patch hm ...
DVD romka se tvari ze jako najizdi hra a ono nic  .

Edit: Chyba odstranena hraju! To je nááádhera   Škleb

V navodu nebonekde driv si psal ze tech 50% vzacnych monster je v tom navodu jak pises uz implementovano ale ja to nejak neporozuju.
Jediny co je pekny je ten refresh u obchodniku 1 sec .
« Poslední změna: 17. 10. 2009, 10:31:39 od kaharin » Zaznamenáno

Guadrianka Lyra_Darius  lvl 50 rank 22  server Syndonai
augitus
Jr. Member
**

« Odpověď #80 kdy: 17. 10. 2009, 10:51:34 »

Vidím, že Ophelie se stala novou Adminkou takže gratuluju.  Mrknutí   Kroutím očima

Jo jinak jsem rozjel Pána mečů a mám nějaké otázky, ale vzhledem k tomu, že to tu trochu ožívá si myslím, že už bychom tohle téma mohli nechat čistě pro věci týkající se REVIVAL modu. Tak já jen aby si toho někdo všimnul, že jsem něco připsal i mimo tento topic  Škleb.
Zaznamenáno

neferty
Jr. Member
**

« Odpověď #81 kdy: 17. 10. 2009, 19:33:22 »

Tak jsem se dneska dokopak k nainstalování HG a nebyl bych to já kdyby se zase neobjevily problémy Smích Zajímalo by mě zda někdo z vás měl někdy problém s nainstalováním toho 1.2 SP Patche. Já když ho spustím tak po chvíli mi to napíše "Invalid or missing SKU". Což teda nevím co znamená Smích Problém asi bude v tom že si patch sám od sebe bere jako destination folder nějakou složku na disku C jenomže já to mám nainstalované na jiném disku...bohužel v průběhu té instalace se to nedá změnit..
Zaznamenáno

Anike - normal - lvl 43, marksman
Averinne - elite - lvl 50 h13, evoker, Coyottes_CZSK
Aloniera - elite - lvl 31, blademaster, Coyottes_CZSK
Anique - elite - lvl 8, marksman
drak
Full Member

« Odpověď #82 kdy: 17. 10. 2009, 20:58:40 »

Tak nejdřív super zpráva , že máme nového admina a koukám, že se dal už do práce - bezva. Určo se těším, až bude nový mod na konci října a doufám, že dáme do kupy postupně buildy na jednotlivé postavy - u některých postav mám jasno, ale to si taky klidně můžu jenom myslet a něco dělám špatně, čili uvítám cokoliv na toto téma.
to neferty : ty máš věci - zrovna s patchem jsem teda problém neměl . Nainstalováno mám taky na jiném disku než C : , takže to by nemělo nijak vadit . Teď mě teda nic nenapadá - klasika - zkus přeinstal, možná někde něco v registrech - tj. pročistit je .
Zaznamenáno

neferty
Jr. Member
**

« Odpověď #83 kdy: 17. 10. 2009, 22:34:44 »

Takže ti to automaticky našlo složku s HG i když si to měl na jiném disku jo?
Zaznamenáno

Anike - normal - lvl 43, marksman
Averinne - elite - lvl 50 h13, evoker, Coyottes_CZSK
Aloniera - elite - lvl 31, blademaster, Coyottes_CZSK
Anique - elite - lvl 8, marksman
ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #84 kdy: 18. 10. 2009, 13:47:01 »

Mno nenainstaloval si Asiiskou verzi? Schválně zkus stáhnout tento patch -> http://www.gamershell.com/download_34330.shtml
Jinak problém bude v registrech a chtělo by to odinstalovat, vyčistit registry, smazat veškeré složky s HG:L (save si hod' na flašku) a po té instalovat českou verzi. (máš origo?)

Jinak se vás chci zeptat na ten nápad s těmi screenshotama, jestli by jste byli schopni dělat screeny ze hry a posílat mi je nebo ne. (ten kdo má xfire, tak má screeny v pohodě viz. návod na xfire screenshot)

->
Zapneš xf -> nahoře máš tools -> options -> chat
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #85 kdy: 18. 10. 2009, 19:46:00 »

Takže ti to automaticky našlo složku s HG i když si to měl na jiném disku jo?

Přesně - není s tím problém, akorát já vždycky instaloval nejdřív 0.6 a pak 1.2 patch - ani nevím proč , asi by to mělo jít rovnou na poslední patch .
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #86 kdy: 18. 10. 2009, 19:48:09 »

Tak xfire jsem nikdy nepoužíval, ale můžu to zkusit - cokoliv, co rozvine naše paření okolo Hellgate bude fajn, čili i ty screenshoty .
« Poslední změna: 18. 10. 2009, 19:52:54 od drak » Zaznamenáno

augitus
Jr. Member
**

« Odpověď #87 kdy: 18. 10. 2009, 20:16:51 »

Ophelie se mnou můžeš na 100% počítat. Dělám si taky zásoby screenu přes X-fire.  Mrknutí
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #88 kdy: 18. 10. 2009, 20:49:45 »

No pánové, něco je blbě - taky jsem nainstaloval x-fire, snad to i nějak chápu, ale nespustím s tím Hellgate  - psalo mi, že mám staré ovladače myši i klávesnice - OK - nainstalil jsem nové a stejně mi to při spuštění vypíše, že program nelze spustit . Tak - dělám blbě něco já nebo to je v něčem jiném ? Máte nápad ?
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #89 kdy: 18. 10. 2009, 21:37:31 »

No pánové, něco je blbě - taky jsem nainstaloval x-fire, snad to i nějak chápu, ale nespustím s tím Hellgate  - psalo mi, že mám staré ovladače myši i klávesnice - OK - nainstalil jsem nové a stejně mi to při spuštění vypíše, že program nelze spustit . Tak - dělám blbě něco já nebo to je v něčem jiném ? Máte nápad ?

Já nemám vůbec žádný ovladače na myš atd. Já to mám tak, že zapnu xfire, dám minimalizovat a pak zapnu hru (ne přes xfire) a normálně to jede. Jestli ti blbne xfire, tak neva, protože hra má v sobě zabudovanou funkci na screeny (stačí zmáčknout Screen na klávese, hryzne se na chvilinku hra podle velikosti obrazovky a můžete dál pokračovat).

Xfire má výhodu, že když screenuje, tak se to tak nehryže (skoro vůbec) a můžete si to dát třeba i na levé tlačítko ALT, jak to mám jo.

Jestli nějak nezprovozníš xfire, tak bohužel budeš mít problémy vyscreenovat, třeba nějakou akci.

Anebo tu je ještě možnost zkusit program AUTOHOTKEY a nastavit Screen klávesu na jiné tlačítko.

AUTOHOTKEY
1)Tady máte link na autohotkey -> http://www.dragones.czweb.org/AutoHotkey.zip.
2)Rozbalte složku autohotkey (je jedno kam)
3)Spust'te soubor Screen_alt.ahk, který je ve složce Autohotkey a zeptá se vás jakým programem to má otevřít a zadejte mu cestu k složce Autohotkey a ve složce je AutoHotkey.exe
4)Voilá. Ted' na levým alt máte tlačítko PrintScreen.
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #90 kdy: 18. 10. 2009, 23:08:41 »

Tak jo - blbost byla na klasickém místě - mezi počítačem a židlí - mám i pocit, že mi to při instalaci i něc psalo - nekamarádilo se s Frapsem , po vypnutí už to jede, screenshoty jdou dělat. I tak díky za snahu !
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #91 kdy: 19. 10. 2009, 05:30:52 »

Tak jo - blbost byla na klasickém místě - mezi počítačem a židlí - mám i pocit, že mi to při instalaci i něc psalo - nekamarádilo se s Frapsem , po vypnutí už to jede, screenshoty jdou dělat. I tak díky za snahu !

Jaké překvapení, že si zase něco posral   Polibek.

Hned mi bylo divné, proč ti nejde xfire, když ostatním jo  Škleb.

Nic méně vám lidi udělám ukázku jak chci udělat screenshots sekci a jeden guid.

Jinak si zde můžete stáhnout moje 2 postavičky a kouknout se, jak se mi hraje.

Evoker Elite 57 -> http://www.dragones.czweb.org/hellgate/save/Evoker57.zip
Pán meče Elite 17 -> http://www.dragones.czweb.org/hellgate/save/PanMece17.zip

Soubor rozbalte do složky:

U XP
-> (x):\Documents and Settings\(váš název)\Dokumenty\My Games\Hellgate\Save\Singleplayer\

U VIST
-> C:\users\(váš název)\Dokumenty\My Games\Hellgate\Save\Singleplayer\
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #92 kdy: 19. 10. 2009, 08:23:33 »

Lidi přečtěte si tedy toto

-> http://hellgate.cz/forum/index.php?topic=853.0
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #93 kdy: 19. 10. 2009, 20:23:00 »

Byl vytvořen podrobný návod jak screenovat. Máte čas do 10.11, tak honem honem screeny dělejte a posílejte.

-> http://hellgate.cz/forum/index.php?topic=859.0
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #94 kdy: 20. 10. 2009, 09:11:24 »

Jinak chci udělat sekci, kde budou Unikátní věci (žluté) a to

Pán mečů a Strážce -> Věci na sebe
Pán mečů a Strážce -> Zbraně

Evoker a Vyvolávač -> Věci na sebe
Evoker a Vyvolávač -> Zbraně

Střelec a Technik -> Věci na sebe
Střelec a Technik -> Zbraně

Chci se zeptat, jestli by jste mi pomohli (udělali by jste screenshot Žluté věci a poslali mi ji), prosím ale pouze česky. Anglicky si to na webech najít mohu  Škleb.

A taky chci udělat sekci Save, kde by jste si mohli stáhnout nebo přidávat vaše postavy.
Zaznamenáno

H11
Full Member

himmelczech

« Odpověď #95 kdy: 07. 02. 2010, 20:36:03 »

vyšla 1.2.1. revieval

Revival SP modification 1.2.1

Includes all features, and fixes form Revival SP modification 1.2 and:

New Fixes/Balances:

•No conflicts between random item cube recipes.
•Mutant Dye kits drop randomly from Bosses.
•Minigame now works.

Notes:

•Some of the dye kits will appear glitchy when they first spawn. A simple restart will correct any problems if this happens to you.
•Optional mods haven't been changed, and thus haven't been included here

•Dawe1313 for testing, and providing insight with fixing the dyes.
•Pennywise1 for testing.

Attachment:
 revival_1_2_1.mod.zip [3.26 MiB]
Downloaded 108 times

Zaznamenáno

himmelczech-blademaster lvl ¨50 ,sydonai
Stran: 1 2 3 [4]
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
SMF Theme © Gaia
Validní XHTML 1.0! Validní CSS!