drak
Full Member

|
 |
« Odpověď #50 kdy: 03. 10. 2009, 20:04:43 » |
|
Jojo - taky jsem jim přidal . Jinak zkouším těch 50 % vzacných monster od tebe a líbí se mi to - je to větší rachot  - omlouvám se, dál nic nepíšu - jdu pařit  ).
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
augitus
Jr. Member

|
 |
« Odpověď #51 kdy: 03. 10. 2009, 20:17:37 » |
|
To, že se všude potulují vzácné a legendární monstra je super to jo, ale ted jsem vlezl do pasáže s pokladem, kde byl další vchod do elitní pasáže a to byl teprve rachot.  Bylo tam několik unikátních monster a mezi nimi se potulovaly ti "obyčejní" vzácní a legendární Jinak ted mívám hodně často namále a tak tak to ustojím. Nejhorší je když sejmu nějakého unikáta a on po smrti vytvoří třeba bleskové pole, které je fest silné a ubírá hodně a do toho vás začnou otravovat zase ti "obyčejní" vzácní a legendární Tak Čarodějku už mám na 20 levelu a kombinace ohen + spektrál je super. Ohen má kouzla hodně na blízko, ale zato pořádně silné až jsem se divil. A k tomu spektrální šleh na odstřelování. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
neferty
Jr. Member

|
 |
« Odpověď #52 kdy: 03. 10. 2009, 22:58:51 » |
|
hmm tak že bych i já nainstaloval...? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Anike - normal - lvl 43, marksman Averinne - elite - lvl 50 h13, evoker, Coyottes_CZSK Aloniera - elite - lvl 31, blademaster, Coyottes_CZSK Anique - elite - lvl 8, marksman
|
|
|
|
ophelierlz
|
 |
« Odpověď #53 kdy: 04. 10. 2009, 09:49:48 » |
|
Neferty: tak si počkej na konec října až vyjde ten nový revival mod, aby tě to neomrzelo ^^.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
drak
Full Member

|
 |
« Odpověď #54 kdy: 04. 10. 2009, 19:51:15 » |
|
Tak já teď jedu na ten velký výskyt těch lepších potvoráků vyvolávače s carnagorem v čele, lvl. 21 a jak je psáno výše, chvílemi je teda ostřeji, ale nemá to vadu a je velký výběr věcí - tedy ne, že by padaly samý super věci, ale je jich tolik, že se něco vybere . Jinak na konec října už se těším dost dlouho - trošku mě štvou, že to takhle natáhli, vypadalo to, že to bude každou chvíli a ono prd. No nic - jdu opět pokoušet Hellgate  . Edit : no tak už lvl. 24 a byla to síla - potuluju se okolo Templar Base a zažil jsem tedy takové chvilkové výskyty vzácných a legendárních monster, které jsem ještě nezažil - pravda, zatím mě ještě neumrtvili, ale bude ještě veselo - takže, pokud si chcete opravdu hodně pomlátit potvory, tak tohle je to pravé ! A znova napadalo tolik věcí, že se dobře vybavuje - kde by se mi v téhle fázi hry stalo, že mě nebaví sbírat horší věci než legendary, i když je tam samo většina srajda.
|
|
|
|
« Poslední změna: 04. 10. 2009, 23:15:17 od drak »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
augitus
Jr. Member

|
 |
« Odpověď #55 kdy: 05. 10. 2009, 09:39:35 » |
|
Draku taky jsem rozjel Summonerku, ale jedu tuhle postavu vůbec poprvé takže nejdřív vyzkouším ověřený build: zemské a toxické elementály + Warper. Teď jsem, ale narazil na docela nepříjemnou věc. Nevím jestli je to přímo v Revival modu nebo je to tím zlepšovákem od Ophelie  Jde o tohle:  Koupil jsem tohle dělo u obchodníka v Charingu a 5x jsem ho ještě provětral v megaplexu 3000, kde jsem do něj přidal jenom legendární vylepšení. Bylo to zlepšováno v tomto pořadí: 1. +53% poškození vůči démonům 2. zvyšuje poškození o 18% 3. +49% poškození vůči přízrakům 4. 18% šance vystřelit výbušné bodliny, pokud zabije bepřítele 5. 8% šance vypustit odrážecí šipky, pokud zasáhne nepřítele Jenže poslední dva přídavky prostě nefungují.  Možná nefungují všechny, ale tím si nejsem jistý, protože zbraň je to sice hodně slabá a stěží něco zabije, ale s tím jsem počítal, že ty ručnice pro summonery jsou spíš na okrasu  . Škoda, ale je, že ty poslední dvě vylepšení nefakčí ty by se mi totiž hodně hodily a teď ta zbraň akorát žere hafo vůle, kterou potřebuji jinde!  A vyměnit ji nechci protože potřebuju ty toxické elementály. edit: Jinak mody tam mám úplně ty základní zelené, které nemají žádné požadavky a zvyšují mi zápalný útok.
|
|
|
|
« Poslední změna: 05. 10. 2009, 11:39:06 od augitus »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
drak
Full Member

|
 |
« Odpověď #56 kdy: 05. 10. 2009, 18:34:45 » |
|
No nevím - já na jedné zbrani používám šance na ty různé - v tomto případě dvě - novy a fachčí to - vzhledem k tomu, že vyvolávač má prd damage tak tyhle šance jsou celkem fajn a člověk si v tom kosení potvor vedle pomocníků nepřijde úplně zbytečný  . Jenom mimo - i já používám stejné elementály + drobečka carnagora - zatím je dobrej a vůbec neumírá ani s tím kvantem super příšer . Jinak ta zbraň nevypadá špatně, ale proč by to nefungovalo fakt netuším - nemám s tím zlepšovákem od Ophelie žádný problém .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
ophelierlz
|
 |
« Odpověď #57 kdy: 05. 10. 2009, 19:38:56 » |
|
Mně to taky funguje normálně. Spíš možná, že ti to graficky nevykresluje anebo prostě počítač ti tu šanci nechce dát (dělá krky  ). Taky je dobré si nastavit v editoru toto. 54: max_luck_hellgate do DATA 1 na hodnotu "1". 55: max_luck_tugboat do DATA 1 na hodnotu "1". Tady je výjimka v hodnotě. Zvýší šanci na lepší a kvalitnější věci, ale v mém zlepšováku už to tak je. Čím nižší číslo, tím větší šance na lepší věci. Tady to je zase pro lepší rozšíření (relikvie, baterie a další...) 56: chance_for_socket do DATA 1 na hodnotu "1000" 56: chance_for_rare_socket do DATA 1 na hodnotu "1000" Jinak hraju ted' za pána meče a je to docela maso kosit spousty vzácných monster. Používám meč zůčtování + velká regenerace many a není monstrum co by za chvililinku neumřelo, ale nevím jak to budu dělat až tam budou trhlinový zámotci (ty malý hnusně rychlý a silný kamikadze).  Tady máte zase pár screenu ^^.    Jak se říká. Hoří ti koudel za prdelí.  Tenhleten vydržel dokonce 10 ran mečem zůčtování.  Umřu nebo ne? Ještě mám přeci lékarničku   
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
drak
Full Member

|
 |
« Odpověď #58 kdy: 05. 10. 2009, 21:00:18 » |
|
Super fotky - zažívám podobné scény, měl jsem čas odpoledne a tak už jsem na cestě do Tower a chvílemi opět obrovský odpor potvoráků  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
augitus
Jr. Member

|
 |
« Odpověď #59 kdy: 06. 10. 2009, 11:20:18 » |
|
Tak už jsem tu ručnici vyměnil za jiné zbraně a na těch už mi to funguje perfektně a dokonce už těm potvorám i trochu "ubližuju"  a do toho ze mě lítají elektrické koule, výbušné šipky a bleskové hvězdičky. Ale teď mám nehorázné dilema. Jsem na 19 levelu, vyzkoušel jsem si Warpera a musím říct, že je silný, ale vůbec nic nevydrží a nemám čas ho pořád léčit. Kdežto Carnagor nemá sice takové damage, ale mám v něm jenom dva body z pistole a ustojí v pohodě i nápor vzácných Vortexů. Testoval jsem jeho maximální zátěž co snese v tunelech mezi Charingem a Templem v Savoy, kde často bývají takové ty velké haly plné potvor. Naběhnul jsem doprostřed, spustil jsem Carnyho enrage (zuřivost) a takovou řež jsem už dlouho nezažil. Elementi neustále chcípaly a já jsem měl taky co dělat, ale Carnýho stačilo občas vyléčit a dál tankoval. Tohle bych si s Warperem nemohl dovolit. A já raději hraju za aktivní postavu, která je často vepředu. Takové to postávání v dálce mě moc nebaví.  Takže beru nejspíš Carnagora, ale už raději šetřím 1 mega paladia kdybych musel kupovat skill-retrainer. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
drak
Full Member

|
 |
« Odpověď #60 kdy: 06. 10. 2009, 14:32:12 » |
|
S warperem se asi hraje nejvíc , já vlastně měl rozjeto celkem už několik vyvolávaček a všechny měly warpera . Teď ale mám carnagora a jak píšeš - vyvolávám ho na lvl. 8 ( tj. + body na vyvolání na zbraních) , zuřivost lvl.3 a regenarece ( nevím jak se to jsmenuje) lvl. 5 - chcíp mi jednou a to bylo drsně přepotvoříno a lítaly tam ty blesky a já ani nevím co všechno - s tím vylepšením na lepší potvoráky fakt chvílema nevím, která bije  - jinak se super, poskoci to různě přiživujou a chcípaj, ale většina situací ( lvl. 26 - cesta do Aldgate ) je v pohodě a super rachot . Jinak opravdu vidím jako nutnost mít aspoň jednu zbraň s tím stálým paprskem - ježíš já si za celý roky nepamatuju, jak se to jmenuje - a na tom co nejvyšší šance na novy při zásahu - jinak to damage vyvolávačů je fakt k smíchu . Večer jdu dál tak uvidíme - zatím mě vyvolávačka s carnagorem baví.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
drak
Full Member

|
 |
« Odpověď #61 kdy: 07. 10. 2009, 13:21:30 » |
|
Tak jsem večer vběhl do railu a pak na toho chudinku na konci aktu - tak jak bylo husto do té doby, tak i rail i ten rádoby boss byla naprostá pohoda - čím dál se mně líbí tento build a carnagor už mám před 3.000 života + jak jsem psal vyvolávám ho zbraněmi s + na vyvolání , 4 elementály na blízko, dva ohnivce ( když už je mám, tak je používám) a zatím jenom dva jedový - uvidím, co mana dovolí ohledně dalších mrňavců - vcelku dobře přežívám, caranagor během večerních bitev chcípnul 1x, čili super . Dnes mířím do podzemí a na zkoušky, tak uvidíme. edit : Pánové, nechci to psát jinam, protože zbytek je stejně mrtvý - máte nějaké zaručené buildy i ve vztahu právě k Revival a navýšení max. levelu na Guardiana a Blademastera - jsem je nikdy nehrál a rád bych to zkusil - prosím ale něco funkčního  .
|
|
|
|
« Poslední změna: 07. 10. 2009, 14:10:24 od drak »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
ophelierlz
|
 |
« Odpověď #62 kdy: 08. 10. 2009, 09:21:47 » |
|
Pánové, nechci to psát jinam, protože zbytek je stejně mrtvý - máte nějaké zaručené buildy i ve vztahu právě k Revival a navýšení max. levelu na Guardiana a Blademastera - jsem je nikdy nehrál a rád bych to zkusil - prosím ale něco funkčního  . Tak třeba za pána mečů ti mohu doporučit jednu taktiku. Dát si hodně bodu do aury na magickou moc + meč zůčtování a vzácný a legendární monstra budou padat jako švestky. Když budeš potřebovat vůli, tak přidej bod do skillu 2 meče. Měj 2 sety mečů. Jeden na velké poškození jednotlivců + rychlé sekání a druhý na hromady monster, třeba tříštivé kosy. Kup si hodně lékarniček, protože budeš rychle zabíjet, ale nebudeš mít nic na léčení. Předměty si kupuj ty co mají rezistance + všechny dovednosti kvůli síle a vůli a neuškodí, aby měli velkou zbroj. Body dávej do odolnosti, ale někdy podle potřeby dej do síly nebo vůle. Za strážce používej kotvu, meč zůčtování a regeneraci života + neuškodí zase aura na magickou moc. Zase si kupuj věci, které mají + všechny dovednosti a rezistance, ale nezapomeň at' máš věci co mají zbroj. Když budeš potřebovat sílu, tak strážce má speciální perk na sílu, tak podle potřeby si přidej. A zase měj 2 sety, jeden na rychlé sekání s velkým poškozením (nejlepší jsou čepele noci) a druhý na skupiny. Na internetu také používali build, ve kterém používal 2 zbraně co dělali energetické pole + pouze předměty na všechny vlastnosti a dávali si pouze odolnost. U obouch si dej jeden bod do skillu, jak vyskočí do vzduchu a sekne. Je to dobré proti létejícím potvorám. Nezapomeň použít ještě třetí set ve kterém máš zbraň hák (můžeš si monstra přitáhnout), protože vlítnout mezi 10 vzácných orbilů je sebevražda! Viz. screenshot -> 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
drak
Full Member

|
 |
« Odpověď #63 kdy: 08. 10. 2009, 12:45:18 » |
|
Díky za rady - určo něco zkusím , jinak jsem včera hnal s vyvolávačkou do Nekropole, abych to měl už za sebou a zase mi to po nějaké době kleklo těsně před vchodem do 5.patra - tohle mě vytáčí - jednou za čas si prostě hra usmyslí, že spadne . jsem těsně před 30 lvl. a zatím žádný problém - zvířátko carangor už má 4.5 K života a zatím je velice odolný . Dnes asi dojdu tu Nekropoli a půjdeu ale i zkusit něco na blízko - sakra mě štvou, že už ten mod není hotovej- mě namlsali a teď budu ještě 3 týdny čekat  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
augitus
Jr. Member

|
 |
« Odpověď #64 kdy: 09. 10. 2009, 15:21:33 » |
|
No tak já jsem nakonec od Carnyho utekl nahrál zpět sejvy a vzal raději toho Warpika Mám to zatím postavene takto: http://www.hellgatelondon.de/hellgate-charplanner/en-summoner.html?l=22&s=1000030000005600001300000000A hraje se mi naprosto perfektně a není šance, že by mě něco sejmulo.  Vidím to tak na 10 zemních siláků + Warper. Ostatní elementály bych chtěl vynechat, ale ještě uvidím. Co jsem objevil je ta dovednost elementální nova, kterou jsem u ostatních nikdy neviděl používat a přitom to je naprosto perfektní vychytávka hlavně u těch siláků. Co se týče těch templářů tak takové to bojování s mečem mě nikdy moc nebralo, ale kdysi jsem viděl nějakého borce co měl Guardriana na 50 levlu a používal jenom dvě spektrální pistole (vorpálové sečouny) a build měl postavený víceméně jenom na různých aurách. Dost mě to zaujalo a plánuju to někdy zkusit.  A vzpomínám, že ty vorpály mívají až 7 slotů na mody což je masakr. Ještě k tomu Summonerovi, co takhle build postavený na 20 elementálech + vymaxovaný Šarlatán ?? 
|
|
|
|
« Poslední změna: 09. 10. 2009, 15:25:45 od augitus »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
ophelierlz
|
 |
« Odpověď #65 kdy: 09. 10. 2009, 17:10:42 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
augitus
Jr. Member

|
 |
« Odpověď #66 kdy: 09. 10. 2009, 18:30:30 » |
|
ee dle screenshotu na tvém x-fire profilu to je "Princezna mečů" 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
drak
Full Member

|
 |
« Odpověď #67 kdy: 09. 10. 2009, 19:47:13 » |
|
No tak šarlatána taky plánuju - prostě to zkusit a uvidí se, rozjel jsem blademasterku ( já hraju jen baby  ) a dost mě to překvapilo, že to docela jde - během krátké doby lvl. 12 a docela pohoda i s těmi počty těch super monster . V každém případě ta úprava je naprosto super !!!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
ophelierlz
|
 |
« Odpověď #68 kdy: 10. 10. 2009, 09:04:10 » |
|
Nevím proč, ale nejvíce mi to připadá nudný za vyvolávače a technika, za střelce to zase neumím  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
neferty
Jr. Member

|
 |
« Odpověď #69 kdy: 10. 10. 2009, 09:47:20 » |
|
Hmm je mi divný že nejedeš surge. Já jsem měl namaxnutý ten na regeneraci life a ke konci hry to bylo docela znát..Hlavně lidi nedávejte body do whirlwindu pač je to sice super na image ale nic s tím nezabijete  já bych to jel takhle: http://www.hellgatelondon.de/hellgate-charplanner/de-blademaster.html?s=a7a108a03000000000000000000ještě teda pár otázek, nechce se mi to hledat na tom foru a vím že vy o určo víte..takže až dám 50 lvl následují pak hodnosti? jak je to s tím mp, bude někdy nebo ne? ps: už jsem našel instalačku hg 
|
|
|
|
« Poslední změna: 10. 10. 2009, 09:56:25 od neferty »
|
Zaznamenáno
|
Anike - normal - lvl 43, marksman Averinne - elite - lvl 50 h13, evoker, Coyottes_CZSK Aloniera - elite - lvl 31, blademaster, Coyottes_CZSK Anique - elite - lvl 8, marksman
|
|
|
|
ophelierlz
|
 |
« Odpověď #70 kdy: 10. 10. 2009, 19:32:01 » |
|
On ten první zelený skill na meče (jak rychle seká) není špatný, ale meč zůčtování je silnější a když máš prostorové poškození, tak nepotřebuješ ten první zelený skill. To léčení není špatný, ale zase když rychle zabíjíš, tak to nepotřebuješ a na léčení máš lékarničky. Navíc poslední ránu musíš udělat tím kouzlem, jinak to nefunguje, což znamená, že při chaosu to je docela na prd.
Jinak MP verze bude až v roce 2012, kdy bude hellgate kompletně přeprogramován (kvůli debilnímu Namcu). Doufám, že programátoři nechájí všechny věci free (vytváření guildů) stonehenge, abyss atd.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
drak
Full Member

|
 |
« Odpověď #71 kdy: 10. 10. 2009, 20:08:56 » |
|
Po lvl. 50 následuje lvl. 51  - ne nejsou žádné hodnosti ( aspoň prozatím ), no ten MP , to si počkáme, ale nedá se svítit . Začínám si ale myslet, že po vydání modu bychom mohli mít REVIVAL ve foru nějak úplně zvlášť + rozdělený po postavách atd. - kdoví, jestli sem ještě Sue chodí . Ten surge mě nějak nezaujal, uvidím, co mám za build až dále ve hře - oba chary na blízko mám na 12 lvl, takže je čas, fakt ale je, že mě to docela baví . Já tedy za technika hrál nejradši - v mulťáku jsem měl i solidní vybavení a tak jsem ce docela chytal i v Divočině, vyvolávač si myslím je taky super, akorát člověk musí přistoupit na to, že stále oživuje " padlé "  - mě to baví.
|
|
|
|
« Poslední změna: 11. 10. 2009, 00:53:12 od drak »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
ophelierlz
|
 |
« Odpověď #72 kdy: 11. 10. 2009, 13:00:25 » |
|
Jo s těmi levely. V SP verzi to je až do 60 lvl, ale až vydají ten nový patch na konci října, tak to bude jenom do 55. Až udělají MP verzi, tak tam samozřejmně dají hodnosti, ale rozhodují se jestli hodnosti budou od 50 lvl nebo od 55. Jinak tady máš i vizuální podobu ^^ Pred  Po 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
NNova
Newbie

|
 |
« Odpověď #73 kdy: 11. 10. 2009, 15:48:29 » |
|
Nazdar  hele prosimtě jak to mám zprovoznit? Stáhnul jsem si ten soubor kde má udájně být 50% vzácných a legendárních monster,nakopiroval do \Hellgate London\data_common\excel\gameglobals.txt.cooked hru spustil ,vytvořil sem si novou postavu (po dlouhé době sem si chtěl HG znovu zahrát takže žádne jiné nemám) a po chvilce hraní sem si nevěimnul že by se něco změnilo, patch mám 1.2 a revival mi jde v pohodě ,hraju elite a právě bych chtěl trochu těžší výzvu ,díky za odpovědi
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
ophelierlz
|
 |
« Odpověď #74 kdy: 12. 10. 2009, 07:07:06 » |
|
Moc se omlouvám, musíš ještě stáhnout revival patch, aby to fungovalo. Revival patch -> revival.zipTento soubor pak rozbal do složky Hellgate, pak si složku Hellgate otevři a tam je složka [hglzap-v0.1], tak tu otevři a spust' program hglzap.cmd. Spust' hru a zkontroluj zda se ti změnil načítací obrázek (loading) a jestli ano, tak až pak nakopíruj 50procentmonstra do \Hellgate London\data_common\excel\. Jestli ti to náhodou nezmění obrázek (mně to poprvé nezměnilo), tak spust' ještě jednou hglzap, ale soubor exe a ne cmd a zkontroluj. Když se to povede, tak můžeš nakopírovat můj modifikátor. Poznámka: Těm co se líbí moje modifikace, tak byla o něco vylepšena, tak vám doporučuju znova stáhnout. (velké štěstí + velké štestí na modifikátory, obchodník je nastavený na 1 sekundu, řemeslník na 0 sekund a hodně paladia, vždycky spousta legendárních monster (nesnáším vrtouchy, protože oni nikdy nejsou legendární nebo vzácní, ale na mapě Bitva tisicileti se mi jich tam pár objevilo))
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|