08. 09. 2010, 01:24:19 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2] 3 4
  Tisk  
Autor Téma: Hellgate Revival  (Přečteno 4533 krát)
ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #25 kdy: 07. 09. 2009, 21:45:24 »

Tak to mám nainstalované a udělám vám topic single playeru =P.
Zaznamenáno

xfire: ophelierlz

Mail -> ophelierlz@seznam.cz
ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #26 kdy: 11. 09. 2009, 08:07:42 »

Na konci Října má vyjít nová verze Hellgate Revival 1.0 (Stable)

zde máte link -> http://www.hellgateaus.net/forum_x/viewtopic.php?f=4&t=486
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #27 kdy: 11. 09. 2009, 20:11:15 »

Jojo - už se na to těším - zatím jsem se zařadil mezi " founders " - zaplatil jsem jim 10 doláčů, tak doufám, že budou nějaký výhody a hlavně , at jim cokoliv pomůže, aby dokončili mulťák - ten single patch taky vypadá velice dobře . Super je, ža ta hra neumřela a má šanci znovu existovat .
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #28 kdy: 16. 09. 2009, 12:32:34 »

Na konci Října má vyjít nová verze Hellgate Revival 1.0 (Stable)

zde máte link -> http://www.hellgateaus.net/forum_x/viewtopic.php?f=4&t=486

Co jsem si všiml, tak jsi se ptal zda bude fungovat hra i česky - pochopil jsem správně , že ano ? ( moje angličtina není nic moc )
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #29 kdy: 16. 09. 2009, 12:49:28 »

Psali, že hra bude úplně stejná jako Hellgate: London a změní tam jenom pár chyb a nějaké ty věci co lidi otravovali. Budeto i česky, protože instalačka má v sobě zabudována 5 jazyků, které mohou bez problému vyndat a nascriptovat do hry. Bohužel musíme čekat na rok 2012 =(. Doufám, že ten nový patch bude zase o něco zábavnější =). Hraju na elite a je to moc snadný za kouzelnici  Valím oči! Super!. Mám totiž udělanou postavu přesně jak byla když ještě nevypli servery =/.
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #30 kdy: 16. 09. 2009, 13:59:10 »

No já mám nejdál technika - lvl. 51 elite a také v duchu mulťáku, co jsem hrál, akorát ani náhodou takovým vybavením - mimo helmy, která v single vůbec není jsem hlavně měl i jednu huovku pistoli a to jsem teda v singlu ještě nenašel ,takže používám ručnici Dunbar - velké šance na vyvolání různých nov - skvělá sranda, jak to ruší potvory , evekerku mám taky, ale jenom 38 lvl . ( hmm na mulťáku jsem měl 50 lvl ) a ještě hraju vyvolávače. Jenom hodně málo pak Marksmana a oba na blízko nehraji - nějak to neumím Úsměv . No uvidíme s čím nakonec přijdou - určitě bych chtěl Hellgate hrát dál, protože mi to střílečko-diablovka ovládání vyhovuje .
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #31 kdy: 16. 09. 2009, 21:09:16 »

Mno můj maximální lvl na multiplayeru byl 48 HCE a pak mi umřela ... na LAG  Vyplazuji jazyk Jsem v rozpacích Neřeknu nic Pláč (postavička mi normálně běhala po mapě, ale monstra se nehejbali a nic nedělali, ani jim nešlo ublížit a najednou koukám, že mi umřela postava =O.
Zaznamenáno

augitus
Jr. Member
**

« Odpověď #32 kdy: 17. 09. 2009, 13:05:58 »

draku .... ty DRAKU !!!!  Škleb  .... Ty jsi teda pravý skalní fanoušek HG !!! Vidím, že jsi to tady nenechal umřít a pořád se tu něco děje. Hlavně super, že jsi tady naházel ty infa ohledně vývoje Revival Modu !!! Jak se znám tak bych potom nepátral a přišel bych o hafo hodin parádního hraní !!!! No hned jsem zase nainstaloval HG a už jedu jak jinak Technika !!! Smích Těším se na finální verzi SP modu to bude lahůdka. Ono už teď je to parádička když prodejci nabízejí unikáty. Vyplazuji jazyk

Sice mi určitě začnou časem chybět naše výpravy na železnici nebo na divočinu, ale co už nadělám.  Neřeknu nic

Vím, že jsem tehda guildu opustil ještě předčasně než se celý mulťák uzavřel, ale ono když vyšel Fallout3 tak jsem nemohl odolat a chňapnul mě na hodně dlouho. Škleb

No nic mám nějaké guesty v Monumentu tak ja jdu ....  Smích
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #33 kdy: 17. 09. 2009, 13:22:42 »

Zdravím - úplně mě překvapilo, že vidím tvé jméno - no jo opustil jsi guildu, ale ono to bylo naprd s tím koncem mulťáku a vlastně jsem pak utekl taky - tuším, že tam v závěru chodil jeden max. 2  lidi.
Revival je super a už aby vydali ten stable 1.0 ! Faktem je, že jsem chtěl od Hellgate utéct, ale stejně jsem si semtam zahrál své oblíbené ( jasně - technik Úsměv) až jsem narazil na bandu, co teď maká na Revival - super !!! Takže jim přeju úspěch už kvůli nám hráčům Úsměv  a třeba se dočkáme ( zatím jim věřím )  toho mulťáku .
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #34 kdy: 17. 09. 2009, 13:25:44 »

Mno můj maximální lvl na multiplayeru byl 48 HCE a pak mi umřela ... na LAG  Vyplazuji jazyk Jsem v rozpacích Neřeknu nic Pláč (postavička mi normálně běhala po mapě, ale monstra se nehejbali a nic nedělali, ani jim nešlo ublížit a najednou koukám, že mi umřela postava =O.

Jojo - pamatuji mánii v guildě, že jdeme hrát HC - takže jsem se také chytnul - opět s technikem  a chcípnul na lag na lvl . 16 - ani jsem to nestihl zaregistrovat - spadnul server a když jsem se zase přihlásil, tak už jsem byl po smrti - a to mě definitivně přesvědčilo, že HC není pro mě Úsměv .
Zaznamenáno

neferty
Jr. Member
**

« Odpověď #35 kdy: 19. 09. 2009, 09:04:50 »

Tak ona ta hra pro hc nebyla samozřejmě vůbec vyladěná. Všechny cíle které před tebe hra klade by mělo být možné splnit. Pokud tomu tak není, tak je to jen frustrující. Jasný, jednou prostě chcípneš, ale když už tak ať to je moje blbost a ne problém hry Úsměv
Zaznamenáno

Anike - normal - lvl 43, marksman
Averinne - elite - lvl 50 h13, evoker, Coyottes_CZSK
Aloniera - elite - lvl 31, blademaster, Coyottes_CZSK
Anique - elite - lvl 8, marksman
ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #36 kdy: 20. 09. 2009, 06:27:48 »

Tak ona ta hra pro hc nebyla samozřejmě vůbec vyladěná. Všechny cíle které před tebe hra klade by mělo být možné splnit. Pokud tomu tak není, tak je to jen frustrující. Jasný, jednou prostě chcípneš, ale když už tak ať to je moje blbost a ne problém hry Úsměv

Počkej to mi chceš říct, že je moje chyba když dostanu lag?  Škleb
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #37 kdy: 20. 09. 2009, 09:29:39 »

Ještě mi porad'te. Který odstup úrovní monster je nejlepší pro zkušenosti? Já mám lvl 41 a zabíjím monstra s 48 a dále. Pokračuju prostě podle příběhu a questů, ale zdá se že moc zkušeností nedostávám i když mají o 7-8 úrovní více. Prý je nejlěpší když mají maximálně 2 úrovně více, ale nevím jak to je u Elite Nightmare. (Na multiplayer nebyl problém, protože tam stačilo chodi do Stonehenge a expit ,,Srdce Pekla,,.)
Zaznamenáno

neferty
Jr. Member
**

« Odpověď #38 kdy: 20. 09. 2009, 15:18:04 »

Počkej to mi chceš říct, že je moje chyba když dostanu lag?  Škleb

Právě naopak. Úsměv

Jinak k tomu expení. Expí tě monstra co mají maximálně o 5 lvlů víc jak ty. Čili pokud ty máš 41 a oni 48 tak se nediv, že ti nelezou expy Úsměv
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #39 kdy: 21. 09. 2009, 16:03:09 »

Povedlo se mi jak editovat gameglobals.txt.cooked, takže mohu nastavit spoustu věcí ve hře, jako třeba že štěstí bude silnější (dosta často ted' padají modré a hnědé věci). Nastavení jak rychle se má u obchodníka měnit zboží. Nastavení poškození, počet monster (pouze elite). Nastavení paladia kolik bude když vlezete do průchodu s paladiem atd atd atd.

Jen se koukněte na video (jinak mám stejnou postavu jako na mult'áku) -> http://www.xfire.com/video/145827/

Polovina změn, ale funguje pouze pro elite. Napíšu vám tu linky ke stáhnutí, ale prvně zálohujte \Hellgate London\data_common\excel\gameglobals.txt.cooked.

Tady máte ten program + návod -> http://www.dragones.czweb.org/hellgate/hglmodificator.ZIP

Počet monster funguje pouze pro elite. Škoda pro slabší hráče, jenže nyní dostanete dost dobrých věcí, takže by elite nemělo dělat problém ne? =)

Tady máte moje nastavení kde 50% je vzácných a legendárných monster -> http://www.dragones.czweb.org/hellgate/mod/monsters/muss/gameglobals.txt.cooked
Tady máte moje nastavení kde 25% je vzácných a legendárných monster -> http://www.dragones.czweb.org/hellgate/mod/monsters/half/gameglobals.txt.cooked
Hod'te to sem -> \Hellgate London\data_common\excel\gameglobals.txt.cooked
Zaznamenáno

augitus
Jr. Member
**

« Odpověď #40 kdy: 29. 09. 2009, 16:02:35 »

Opheli ty jsi blázen .... kolik těch screenshotu z HG už máš ??!!  Smích Škleb  Používáš na típání v X-Fire to: ScroolLock+S ??
Snažil jsem si to nějak přenastavit a nevím, kde se to dělá. V zápalu boje totiž není čas mačkat dvě klávesy a chci to na jednu klávesu.  Vyplazuji jazyk

Jo jinak gratulace za dohrání Elite Nightmare.  Mrknutí  Sice s nejsilnější zbraní v celé hře což Arc Legion je a to mi nikdo nevymluví, ale stejně gratulace. Úsměv

A ještě se chci zeptat jak to je se skilly. Po 50 levelu se skilly ještě neuzavřou a do 60 levelu můžu pořad zlepšovat dovednosti nebo je to nějak nakombinované s hodnostmi a dovednosti už nejdou ?? 

Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #41 kdy: 01. 10. 2009, 15:39:55 »

Jde to přenastavit. Tady máš screenshot.
Zapneš xf -> nahoře máš tools -> options -> chat

Všimni si, že já to mám na levém alt, takže mohu screenovat i když přitom budu třeba chodit nebo střílet, což je docela výhoda pro hezké screeny z akci. Musíš si, ale v hellgate nastavit ALT nabídku na jiné písmenko, třeba N není obsazené. Mám už hodně screenu z hellgate a celkově ze všech her mám momentálně 2130 =D.

Stejnak si, ale myslím, že nejlepší screen který se mi kdy povedl je tenhle -> http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/289973951a2acca9a1311dc004c2a5a541f02be5.png

K těm lvl.
Můžeš mít lvl do 60 a ty body jsou ti normálně dál přiřazovaný: Například zde -> http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/4cc5faf9a6376dd204483d32b034715c09c6f812.png
Osobně si ale myslím, že jak mile sejmeš sido na elite nightmare, tak tě tvoje postava bude nudit =P. Navíc sido oproti staré verzi nemá takový náskok jako předtím, respektivě, že mi máme větší lvl než minule, což ulehčuje jeho zabití.

Revival má ale bug! Dostáváte 3x větší bonus na sílu, takže když tam je napsáno +3 síla, tak vám to dá +9 síla. V novém patchu to má být opraveno ... škoda =(.

A nakonec k tomu Arc Legion. Ty sis nenainstaloval českou verzi Hellgate? Revival mod je plně kompatibilní s češtinou a navíc, až vytvoří plnou verzi Hellgate Revival, tak tam nebudou chybět ostatní jazyky, takže si myslím, že lepší je mít češtinu, ne? =)
Sice eletrická smršt' je silná, ale myslím si, že nejslinější kouzo je bouře dokud eletrická smršt' aspoň není na 5 lvl a i tak, bouře má aspoň šanci někoho zapálit, škoda ale že se snaží střílet přes zdi. Zajímávý ale je hrát s eletrickou smršt'í + velkou šanci na fázy ^^.
-> http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/47f9986584f0f1c6b1c33217bddd075f66bb1f59.png
-> http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/20e1c19353bbc4e28dec59df8b513149c038f24e.png
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #42 kdy: 01. 10. 2009, 21:53:47 »

Ty screeny jsou super, klidně by jsi nějaký ještě mohl ukázat . Jinak hlavně ať už je ten mod  vydanej, nebaví mě čekat . S tou češtinou to bude fajn - teď to mám sice v angličtině, ale po vydání modu to bude stejně reinstalovat, tak ji tam hodím.
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #43 kdy: 02. 10. 2009, 11:24:02 »

Edited1: POZOR! Revival forum funguje, akorát je stránka tahle -> http://119.148.72.35/forum_x/

Taky si můžeš pomoci toho editoru modu nastavit nesmrtelnou postavu na elite, ale koho by to bavilo, že? Nebo, aby skoro každé monstrum bylo vzácné atd. Některé věci, ale fungují pouze pro elite, ale můžeš si nastavit aby si měl obtížnost stejnou na elite jako na normal. Podívej se na screen.

Momentálně tam je nastavený, že si mohu nastavit kolik bude mít zbraň maximálního rozšíření. Bylo by zajímavé kdyby jsme mohli najít třeba snipu s 20 rozšíření =D, ale jde o to, aby hra nebyla zase moc lehká. Třeba s tou moji postavou co jste viděli na screenu to je tak snadný i na elite nightmare! (jenom si člověk musí dát bacha na ty thrlinové zámotky, to jsou největší svině ve hře).

Jak se dostat k tomu, aby jste mohli editovat?
Stáhnete si tento soubor a rozbalíte -> http://www.dragones.czweb.org/hellgate/hglmodificator.ZIP
Máte tam návod, sice anglicky, ale je tam napsáco co a jaká hodnota znamená.
Pak spustíte HGLModder.exe a program se vás na začátku zeptá, kde máte nainstalovaný Hellgate London. Pokud se nezeptá, tak dejte nahoře Options -> Chosse directory
A můžete začít přepisovat, ale nezapomeňte si to ukládat! Vpravo dole máte save.

Jak si nastavit hru elite, aby monstra byla jako na obtížnosti normal?
Všechny hodnoty dole nastavíte na nulu.
elite_monster_damage_percent
elite_monster_sfx_chance_percent
elite_player_damage_percent
elite_player_sfx_chance_percent
elite_monster_awareness_increase
elite_monster_speed_percent

Tak, a tady máte další screeny ze hry, mám nastavený elite, kvůli hromadě vzácných potvor. elite_champion_percent pravou kolonku nastavíte na 999999 Škleb
(kliknutím si zvětšíte obrázek)

Bezdomovci

Box

Buglá obrazovka, ale přesto sido zemřel lol.

Tomu se říká rychlá devastace =)

V nekropole na 44 lvl se mi povedlo v jednom podlaží udělat celý lvl, protože tam bylo opravdu hodně maníků.

Chudák, ani se nestihne znova zvětšit.

Stejnak jsou kouzla lepší =P

A tady jeden z mých prvních screenu hg:l (ještě fungoval multiplayer)
« Poslední změna: 02. 10. 2009, 12:44:35 od ophelierlz » Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #44 kdy: 02. 10. 2009, 14:48:01 »

Moc pěkný - ty lepší potvoráky se asi zkusím nastavit , jinak mi elite až tak složitej nepřipadá - jo ty trhlinový tentonoc to je opruz prvního řádu .
Zaznamenáno

augitus
Jr. Member
**

« Odpověď #45 kdy: 02. 10. 2009, 15:33:47 »

Tady máte moje nastavení kde 50% je vzácných a legendárných monster -> http://www.dragones.czweb.org/hellgate/mod/monsters/muss/gameglobals.txt.cooked

Stáhnul jsem si od tebe tohle a je to super. Akorát to, že si obchodník mění zboží pokaždé když ho aktivuju se mi zdá už přehnané a až moc to zjednodušuje hru. Stačí pořád klikat na obchodníka a počkat až tam bude mít unikáty. Ale ty ženské, kde si můžeš vyrobit věci tak to je zase dobré, že to pořád obměňuje. To bych tak nechal.

Mě by bohatě stačilo jenom ty lepší potvory a ostatní nechat tak jak bylo v základu u revival.

Jinač jsem rozjel hru za Čarodějku a chci ji vyskillovat v ohnivých kouzlech + trochu spektral. Jedu ani blesku se nedotknu Smích

Možná by bylo zajímavé snížit poškození aby potvory byly tužší Úsměv
« Poslední změna: 02. 10. 2009, 15:35:34 od augitus » Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #46 kdy: 02. 10. 2009, 19:51:24 »

Stačí pořád klikat na obchodníka a počkat až tam bude mít unikáty.
Osobně si myslím, že většina legendárních věcí jsou lepší jak žluté věci.
Možná by bylo zajímavé snížit poškození aby potvory byly tužší Úsměv
Tak si nastav elite_player_damage_percent na -100 v pravé kolonce a budeš jim ubírat o polovinu méně.  Škleb

Jestli si chcete opravit toho obchodníka, tak použijte ten anglický návod anebo si nastavte merchant_refresh_time_in_ticks a merchant_refresh_required_time_betwen_browse_in_ticks v první kolonce třeba na 600 => každých 30 vteřin.

Už se těším na konec října, protože vydají tu novou verzi revivalu a bude tam spousty žlutých přidaných věcí + Tranformí Kostka, která byla taky pouze na multiplayeru.
Zaznamenáno

neferty
Jr. Member
**

« Odpověď #47 kdy: 03. 10. 2009, 11:50:51 »

hele jsou k mání i uniq věci z multi?
Zaznamenáno

augitus
Jr. Member
**

« Odpověď #48 kdy: 03. 10. 2009, 12:25:42 »

Uff ... tak se mi to povedlo zprovoznit ten modifikátor a snížil jsem si poškození asi tak o 20% a obchodníka nastavil na nějaké 3 minuty. Úsměv

Neferty obecně unikáty tam jsou všechny dostupné u obchodníků. Běžně tam mají Huovky, Leeovo, Bezedné prisma, Sydonská šupina atd., ale jestli myslíš ty pro předplatitelé jako "Slepnaught" (chapadla pro kabaly) nebo "Eyes of the Maverick" (helma pro huntery) tak ty tam nejsou.
Zaznamenáno

ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #49 kdy: 03. 10. 2009, 17:00:13 »

Budou. Měli jste si to celé přečíst hele. Já vám to přeložím celé at' máte radost ^^.

Poslední změna: Září 14, 2009
Vyjde: Říjen 31, 2009
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Founders(Zakladatelé -> když jim přidáte nějaký ten peníž po netu jak tam je DONATE) mají přístup k pěti náhodně přidaných 'Revival' barvících sadách. Úsměv Tohle je jako speciální poděkování pro ty co mi pomohly v téhle cestě (donate).
      Pokud nejste momentálně zakladatel, můžete se jím stát zde: http://119.148.72.35/forum_x/viewtopic.php?f=2&t=42. Pokud mi posíláte dotaci, prosím nezapomeňte mi poslat váš PM (asi login účet na jeho stránce), abych mohl upravit váš status (na jeho stránce)."

Díky za hru Flagship Studios & a chci také říct: Za živé!

Zdraví,
      Maeyan. Ředitel projektu & Vedoucí vývojář.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obsahuje:

1. Fawkesovi věcičky (takže asi více věcí unikátních od Fawkese).
   2. Společný staří kamarádi (takže ty lítající potvůrky co jsem nikdy neměla).
   3. Módní období je zpět.
   4. Transformní kostka.
   5. Resetování skillu a atributů (pff, vím, že jenom padal ze sido a že to bylo vzácné =P).
   6. Odemčení unikátních věcí.
   7. Úsvit zombí (že by horor?=D).
   8. Nově volitelný startování (asi myslí, že když kliknete na ikonu hellgate, že tam bude jiný xicht, já mám ale nastaveno, že mi to rovnou zapne SP  Kroutím očima ).
   9. Spousta nových vyrovnání (takže budou št'ourat do toho, aby to bylo těžké nebo lehké) a opravy.
  10. Technický výkaz.

....Fawkesovi věcičky....

* Hallows Visage.
    * Fawkes Flame Guards.
    * Zombot. Části, které jsou schované a neřeknem vám kde jsou.
    * Fawkes Force Five.

....Společný staří kamarádi.....

* Cokomoko.
    * Cokomoko v2.
    * Mantrawraith.
    * Mantrawraith v2.

....Módní období je zpět.....

Všechny barvící sady byli zkontrolované Beritem!

Předplatitelé.
    * Lava.
    * Wasp.
    * Biohazard.
    * Royal.

Stonehenge éra.
    * Black Knight. +9 ke všem atributám
    * Cold Steel. +300 ke zbroji
    * Vanquish. +3 k sprintu
    * Ivory Haze. +3000 ke štítům (to bude člověk nesmrtelný se 3 000 štíty =O)
    * Copper Sky. +300 ke všem elementárním odolnostme
    * Indigo Fire. Trny (Eletrický): 20
    * Dark Vengeance. +300 štěstí
    * Earth Core. +180 obnovování zdraví za minutu

Revival barvící sada mutant kvality.
    * KungFu Bunny. +20% k běhu. Pouze zakladatelé
    * TBA. Pouze zakladatelé
    * TBA. Pouze zakladatelé
    * TBA. Pouze zakladatelé
    * TBA. Pouze zakladatelé

....Transformní kostka.....

Dosažitelná v třetí epizodě, můžete vyzkoušet všechny staré triky s touhle užitečnou věcičkou. Pokud nic víc, můžete si tam uložit vaše staré kalhoty. Smích Nebojte, vymysleli jsme nové recepty pro vás... ale copak jsou?

....Resetování skillů a atributů.....

Resetování skillů a atributů bude moct volně koupit u obchodníka za cenu.
    * Resetovač atributů: 500 000 palladium
    * Resetovač skillů: 1 000 000 palladium

....Odemčení unikátních věcí.....

Následující předplatitelské věci v MP budou volně k dostání v SP:
    * Gau's Equalizer
    * Wargod Rifle
    * The Phoenix
    * Blessed Revolver
    * The Eradicator
    * Snakesword
    * The One Hundredth Soldier
    * Existential Core
    * Beryl Dragon
    * Voltaic Eel Vat
    * Harmonic Suppressor
    * Master's Hand

....Úsvit zombí.....

Vytvořili jsme nový cílový úkol zkušeností, který je opravdu šíleně zábavný. Smích Ačkoliv Úsvit zombí není quest modifikovali jsme ho samožřejmně do doplněné oblasti! Čas od času budete volány NPC který bude potřebovat zlikvidovat velký mor zombí, ale ne pouze patnácti zombie, ale stopadesáti. Jsem si jist, že legendární odměna bude motivací pro vás, aby jste to opakovali.

....Nově volitelný startování.....

* Spustitelný patch z jakékolé složky, žádná složitá instalace.
    * Můžete si nastavit cestu vašeho Hellgate v konfiguračním souboru.
    * Můžete znova vrátit změny.
    * Řízené zálohy vašich postav, které se ukládají při každém hraní.
    * Startér je uzpůsobem tak, aby jste mohli používat další modifikace (jako Tessera's mod (nebyla to nahotina? Nevím co si myslet/Nerozhodný).

....Všechny nové vyrovnávací prvky a opravy....

Nové změny udělané ve verzi 1.0 (stabilní):
    * Úroveň postavy bude pouze 55 k vyrovnání obtížnosti (njn chudák sydo dostal na prdýlku  Mrknutí ).
    * Bradavičníkovu nohu budou moct vzít všechny postavy a má +1 500 k omračujícímu útoku.
    * Legendární rozšíření jsou o polovinu levnější.
    * Rozšíření úložného skladiště o 100 (asi 100 těch kostiček).
    * Hustota elitních potvor je navýšena k přiostření hratelnosti.

Předchozé opravy:
    * Štěstí nemělo žádný vliv na kvalitu nalezených věcí. (max x1000)
    * Ruční poškození získa bonus na velikosti vaši síly.
    * Obchodník prodává legendární a unikátní věci
    * Obchodník prodává očarované, vzácné a legendární rozšíření.
    * Řemeslník má nyní větší šanci na vzácné věci, to znamená méně bílých.
    * Osobní bedna byl rozšířena o x10. Inventář byl rozšířen o x2.
    * 5x rozšíření (megaplex) na bílé věci.
    * 25x vylepšení předmětu.
    * Elite mod prodává o 50% za dráž.

....Technický výkaz.....

Podporované verze:
    * Patch_NA_Europe_Germany_SP_1.2_(1.18074.70.4256)
    * Patch_SEA_SP_1.2_1.18074.6 (Asia)
« Poslední změna: 03. 10. 2009, 17:04:37 od ophelierlz » Zaznamenáno

Stran: 1 [2] 3 4
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
SMF Theme © Gaia
Validní XHTML 1.0! Validní CSS!