09. 09. 2010, 22:23:11 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2 3 4
  Tisk  
Autor Téma: Hellgate Revival  (Přečteno 4556 krát)
drak
Full Member

« kdy: 28. 06. 2009, 13:58:56 »

Tak přece jenom něco můžeme zkoušet - single patch Revival 0.3 : http://www.hellgateaus.net/forum/viewtopic.php?f=9&t=635
Problém je, že něco dělám špatně - patch jsem stáhnul, single patch mám ten správný, do hry se po aplikaci patche dostanu, vidím i jiný load obrázek. Vybral jsem postavu - co jiného, než technika a najel novou hru - tak a tady už je ten problém - postava je bez oblečení (no jasně, spodní prádlo jí zůstalo Úsměv) , holohlavá, nemám žádnou zbraň, potvoráci na mě neútočí a já nemůžu útočit na ně - můžu jenom proběhnout první instatnci - nic víc. Zkoušel tohle někdo, případně máte nějaký nápad ?
Zaznamenáno

MooN
Jr. Member
**

« Odpověď #1 kdy: 28. 06. 2009, 23:23:01 »

Nevyčet si někde na tom jejich foru kdy přibližně by měl vyjít multiplayer verze ?
« Poslední změna: 29. 06. 2009, 17:47:04 od MooN » Zaznamenáno

Waiting For HGL Resurrection !

[ Sydonai EU ] Guardian Elite, Evoker Elite, Marksman Elite, Evoker
Xfire: xp3t3rx
Azurits
Newbie
*

« Odpověď #2 kdy: 29. 06. 2009, 11:29:10 »

cau:)hellgate revival funguje Úsměv staci kopirovat revival kde mas hellgate london a pak install.bak ono 5-10 min prepise:)
Zaznamenáno
drak
Full Member

« Odpověď #3 kdy: 29. 06. 2009, 13:06:20 »

No jo - já tohle ale udělal - výsledek popsán výše , celkově jsem to dělal celkem už 3x  a pak zase přeinstalil Hellgate - ach jo, jsem něco někde do....l Úsměv. No nic - asi to znovu odinstaluju a zkusím projet i registry - jinak už nevím. Kdyby něco někoho napadlo - sem s tím !
Zaznamenáno

Azurits
Newbie
*

« Odpověď #4 kdy: 29. 06. 2009, 13:22:06 »

hellgate london pak patch SP 0.6 a patch SP 1.2
Zaznamenáno
drak
Full Member

« Odpověď #5 kdy: 29. 06. 2009, 14:32:07 »

Správně -  ale já ty správné patche mám - dokonce jsem ten druhý tahal znova, abych zjistil, že už mám dávno stažený - nene - to nebude ono . I tak díky za nápad.

EDIT : nevím, jak se slušně nazvat kreténem - samozřejmě chyba byla mezi počítačem a židlí - mod funguje , už jsem to vyzkoušel a teď jdu zkoušet dál !!!

Tak zatím sleduju, že je o dost větší inventář a bedna, mapa se dá ještě více zmenšit, bílé mody jsou teď zelené, skoro mi to přišlo i více husté, když jsem teď šel do Temple station na nightmare, dají se koupit sem tam lepší věci atd. V každém případě vítané zpestření a kluci, co to udělali by si zasloužili medaili !!!
« Poslední změna: 29. 06. 2009, 22:33:37 od drak » Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #6 kdy: 30. 06. 2009, 06:58:44 »

Nevyčet si někde na tom jejich foru kdy přibližně by měl vyjít multiplayer verze ?

Máme být trpěliví Úsměv .

Jinak doporučuji mrknout na jejich forum :http://www.hellgateaus.net/forum/  - dost se tam diskutuje, jak jsem psal, moje angličtina je slabší, takže radši nic nepřekládám , pokud vás něco zaujme a umíte dobře anglicky, mohli byste to přeložit pro nás tvrdší Úsměv.
« Poslední změna: 30. 06. 2009, 10:38:56 od drak » Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #7 kdy: 01. 07. 2009, 06:34:54 »

Tak když už jsem to rozhejbal  snažím se večer hrát, abych ten mod vyzkoušel. Hraju za mého oblíbence - technika - a zatím mohu říct, že super. Mimo výše zmíněného je naprostá bomba obměna věcí  v nabídce po minutě, obchodníci mi nabídli už dvakrát unikátní věc - sice nic moc, ale to se počítá , drop je také lepší - během jednoho večera mi padly 4 unikáty . Hra je stabilní a bez problémů .Co bych ocenil asi nejvíc, je ale sdílená bedna - jako to bylo v závěru v mulťáku . Jo a furt mi přijde, že je ta hra na elite mod nějaká hustší - šel do Barge House a hned v první instanci bylo tak veselo, že i při docela solidním vybavení jsem dostal tak na prdel Úsměv . J e ale možné, že se mi to zdá . Jo a ještě jedna věc - peníze - normálně se jich krutě stále nedostává, teď v elite modu prodáváte nalezené věci dráž, takže prašulky přibývají docela rychle . Další dojmy přidám.
Zaznamenáno

neferty
Jr. Member
**

« Odpověď #8 kdy: 01. 07. 2009, 07:20:47 »

radši už nic nepiš, nebo to budu muset znova nainstalovat :p

jinak doufám, že jestli to pojede po multi tak dojde ke vzkříšení CardiumEuropa Úsměv
« Poslední změna: 01. 07. 2009, 09:34:05 od neferty » Zaznamenáno

Anike - normal - lvl 43, marksman
Averinne - elite - lvl 50 h13, evoker, Coyottes_CZSK
Aloniera - elite - lvl 31, blademaster, Coyottes_CZSK
Anique - elite - lvl 8, marksman
drak
Full Member

« Odpověď #9 kdy: 01. 07. 2009, 19:29:47 »

To si piš !!!!
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #10 kdy: 03. 07. 2009, 22:07:50 »

Takže k tomu co jsem zmínil mě ted zaujalo ještě něco - poprvé jsem v Revival narazil na místnost pokladů a hodilo mi to 60.000 :-) . Tak se mi to líbí - nemusí to být moc často, ale pořádně.
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #11 kdy: 07. 07. 2009, 22:34:31 »

Tak pár dnů hraní za sebou - kvůli modu jsem najel dalšího - nového mého oblíbeného technika a je tedy ten lepší drop znát hned od začátku, přeci jen padly zajímavé zbraně - v normální hře jsem snad nikdy neměl štěstí, je i relativně dost peněz díky lepším cenám při prodeji - určitě na elite - já ani normál už nehraju,jak jsem psal - místnosti pokladů jsouu velice štědré( i více než 60 K co jsem psal - to se to pak vylepšujou věci Úsměv) , respektive - zkoušejte lézt do všech  těchto podzemí - řekl bych , že drop tam je dost dobrý .
Co mi chybí je již zminovaná sdílená bedna a docela se mi líbila možnost " vypnout " grafiku helmy, takže byl při hře vidět obličej postavy - bylo to jen v multi . No a hlavně at už je ta multi hra !!! Určitě zatím spokojenost s modem .
« Poslední změna: 10. 07. 2009, 07:06:55 od drak » Zaznamenáno

Sp4rtakus
Jr. Member
**

« Odpověď #12 kdy: 11. 07. 2009, 17:42:51 »

Nazdar borci.Nebol som tu na fore uz snad osem tisic rokov ale ako vidim a co som tajne dufal sa naplna.Snad to tym moderom vyjde a ak ano tak som ochotny sa vratit k hellgatu!A samozrejme zalozime guildu cardium europa ! Stare casi sa snad vratia a s nimi nostalgia za hellgatom  Úsměv. Len jedno ma trapy ze ako udrzia naval hracov na serveroch...
Zaznamenáno

Arghos (RIP) - 48 lvl Normal Guardian (Cardium Europa)
Arghoss (RIP) - 50 lvl 26r Elite Guardian  (CardiumEuropa_E)
Thornuss (RIP) - 46 lvl Elite Marksman (CardiumEuropa_E)
drak
Full Member

« Odpověď #13 kdy: 12. 07. 2009, 13:09:53 »

Také jsem zvědav, jak to pojede a také se nemohu dočkat !!!
Zaznamenáno

Sirius1
Newbie
*

« Odpověď #14 kdy: 12. 07. 2009, 19:30:18 »

Muže mě někdo poradit jak to mám nainstalovat??Podle jejich návodu mě to vůbec nefunguje.Diky
Zaznamenáno
drak
Full Member

« Odpověď #15 kdy: 12. 07. 2009, 22:44:48 »

Stáhneš, rozbalíš, to co se ti rozbalí nakopíruješ do adresáře s hrou - je nutné mít nainstalovaný patch 1.2 což je poslední single patch , co byl vydán ificiálně a spustíš - nějakou dobu to instaluje  - nevím, jak je to s crackovanou hrou, u originálky to funguje bez problémů ( když neuděláš kravinu jako já Úsměv).Pokud máš hru čerstvě nainstalovanou - je nutné ji přes spuštěním instalace modu jednou spustit a dojet aspoň do menu, vypnout a pak instalovat mod. Vše je na stránkách modařů popsáno.
Zaznamenáno

DevOneCz
Jr. Member
**

« Odpověď #16 kdy: 16. 07. 2009, 17:51:42 »

No z odkazů na forumm který chce registraci nejásám. Co takhle o tom udělat článek rovnou na stránky?
Zaznamenáno

StalkeCZ--//Marksman//-- lvl50 -Tactical stance+Sniper
HeadShot--//Marksman//-- lvl50 -Rapid fire+Beacon
EMOBitch--//Evoker//-- lvl50 -Hellfire
drak
Full Member

« Odpověď #17 kdy: 16. 07. 2009, 21:16:03 »

A v čem je problém - registrace tě nic nestojí jenom jméno a heslo a pak si to můžeš stáhnout .
Zaznamenáno

Arkamast
Newbie
*

« Odpověď #18 kdy: 16. 07. 2009, 21:39:14 »

Hele draku, vyresil jsi nejak ten problem s temi vecmi? Ja jsem totiz taky nahy a malo toho, vse co jsem mel mi zmizlo okrem zbrani

Ted nemam uz i zbrane. Je to nejaka chyba hry, protoze nejsou ani policka kam si je muzu dat. Kdyz chci si neco koupit od obchodnika tak tam nema ani ty ctverecky pro veci
« Poslední změna: 16. 07. 2009, 21:49:45 od Arkamast » Zaznamenáno
drak
Full Member

« Odpověď #19 kdy: 16. 07. 2009, 22:10:38 »

Já to udělal tak, že jsem špatně spustil instalaci modu a proto jsem pak měl postavy běz věcí - musíš přeinstalit  Hellgate, nainstalit 1.2 patch, spustit hru aspoˇˇn do menu , ukonči hru, to co sis rozbalil z toho .rar souboru ( mod Revival ) celé nakopčit do adresáře Hellgate, spustit instalaci modu - trvá docela dlouho - funguje to naprosto v poho - mají tam už ke stažení novější verzi modu , tu jsem ještě nezkoušel . Pokud máš problém ještě jiný , musíš studovat na foru - o instalaci a problémech s modem si tam povídaj, ale jak píšu už i jinde - moje angličtina není spolehlivá takže radši překládej sám.
Zaznamenáno

DevOneCz
Jr. Member
**

« Odpověď #20 kdy: 18. 07. 2009, 21:51:14 »

A v čem je problém - registrace tě nic nestojí jenom jméno a heslo a pak si to můžeš stáhnout .
Problém? No myslím že už těch věčnejch registrací mám plný zuby
Zaznamenáno

StalkeCZ--//Marksman//-- lvl50 -Tactical stance+Sniper
HeadShot--//Marksman//-- lvl50 -Rapid fire+Beacon
EMOBitch--//Evoker//-- lvl50 -Hellfire
drak
Full Member

« Odpověď #21 kdy: 18. 07. 2009, 23:02:30 »

Jo tenhle pocit i chápu - nicméně v případě Hellgate jsem udělal rád vyjímku a registraci překousl Úsměv .
Zaznamenáno

drak
Full Member

« Odpověď #22 kdy: 03. 09. 2009, 21:30:00 »

Tak něco nového ohledně modu , přeložte si radši sami :

Development Time Line
The project is now at a stage I can provide you with an accurate time line of the projects development. Of late, we have become reasonably distracted by our SP modification because we have got the game to do some pretty good stuff guys. I have since taken over development of Reanimator, the SP editor that was being written by MeTheJuggler, who is unfortunately no longer able to devote time to the project.

The longer I and the other developers work on the SP modifications, the longer it takes us to reach our ultimate goal, the complete port of Hellgate: London. I am very excited to announce the new development time line because Revival is closer than you may realise.

September 1st->November 31st 2009.
The next 3 month period will be spent finalizing the last of the SP modifications. Stable 1.0 is indeed the cats meow, and it won't get much better than this guys. Consider this my and the rest of the developers mark to you our talent & commitment to succeed.

In December, I am moving back in with my parents for 15 months to finish Revival.

December 1st->February 28th 2010.
In this period I finish the most critical component of the Revival project. This is the geometry & physics/animation data conversions. This component has been far more time consuming & difficult than I anticipated. I am devoting 3 months of my life entirely to finish this component. Once this is done, we can then start working on the game mechanics, the last phase of Revival.

March 1st->February 28th 2011.
This period is spend the actual Revival game code. By this time T3D will be out of Beta and we can comfortably develop Revival without the need for messy SDK revisions. It will take me roughly 12 months to complete Revival with the assistance of the rest of the development team. I estimate Revival will be open for Alpha by February 31st, 2011. Revival will only contain LAN functionality at this stage.

Into the future I will continue to stabilize Revival & develop the server side architecture for mmo play.

Revival is currently 20% complete.

Doufám, že se toho někdy dočkám Úsměv , už aby aspon byl ten single patch .
Zaznamenáno

neferty
Jr. Member
**

« Odpověď #23 kdy: 04. 09. 2009, 22:10:38 »

No ty vole, ten kluk snad nemá život.  Kroutím očima

Blbý je, že v tý době už všici budou nejspíše hrát d3...
Zaznamenáno

Anike - normal - lvl 43, marksman
Averinne - elite - lvl 50 h13, evoker, Coyottes_CZSK
Aloniera - elite - lvl 31, blademaster, Coyottes_CZSK
Anique - elite - lvl 8, marksman
ophelierlz
Administrator
Full Member

« Odpověď #24 kdy: 06. 09. 2009, 20:22:53 »

To bude tak dokončeno v roce 2012 =(.

Nevím jestli D3 bude lepší, ale HG:L mi přirostlo k srdci díky multiplayeru. Single player je trochu nudnější.

Sice ted' hraju Sacred 2, ale pořád to není lepší jak HG:L.

Je v tom módu volba Hardcore?
« Poslední změna: 06. 09. 2009, 20:27:46 od ophelierlz » Zaznamenáno

xfire: ophelierlz

Mail -> ophelierlz@seznam.cz
Stran: [1] 2 3 4
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
SMF Theme © Gaia
Validní XHTML 1.0! Validní CSS!